Mooijburg: onze gebouwen en woningen 

Met Mooijburg Centrumeiland IJburg ontwikkelen we samen 3 appartementengebouwen. Elk gebouw met zijn eigen unieke eigenschappen. Per gebouw maken we 12 - 18 woningen, variërend van een eenpersoons startersstudio tot een compleet herenhuis met mogelijkheid tot woon/werk combinatie.  De woningen variëren in grootte van 55 - 176 m2 gebruiksoppervlakte. De richtprijs per m2 is  gemiddeld €4700/m2 (prijspijl augustus 2020), uitgaande van een jaarlijks erfpachtcanon (variëert tussen de €23 en €30/m2/jaar).

Voor diverse woningen is er een mogelijkheid om een eigen parkeerplaats bij te kopen. De richtprijs hiervoor is €30.000.

Mooijburg Waterzicht, gebouw 10-10

In Mooijburg Waterzicht worden 15 woningen gerealiseerd variërend in oppervlakte van 55 m2 tot 135m2 groot.

De woningen aan de lange zijde kijken uit over het water. Er zijn diverse woon/werk combinatie woningen mogelijk. Ook woningen met aparte opgang voor inwonende kinderen of ouders behoren tot de mogelijkheden. 

Mooijburg Park, gebouw 07-06

In Mooijburg Park worden 12 - 15 woningen gerealiseerd variërend in oppervlakte van 65 tot 140m2 groot.

Er zijn diverse mogelijkheden om een woon/werk combinatie woning te ontwikkelen (interessant als je vaak thuis werkt of kantoor aan huis hebt). Of je kunt   een kangaroewoning te creëren, waardoor een hulpbehoevende ouder dan wel ouder kind in kan wonen. 

Mooijburg Plein, gebouw 12-06

Mooijburg Plein 1206 is de eerste ontwikkeling in het project. Voor dit complex zijn nog slechts enkele woningen beschikbaar, waaronder een zeer mooi gelegen stadswoning van 150m2.

Vraag naar de huidige stand van zaken via karin@dgvgroup.com

Indicatief appartement 107m2

Disclaimer: aan deze website en de inhoud kunnen geen rechten ontleend worden. Beelden zijn slechts impressies en voorbeelden. De gebouwen worden samen ontworpen en ontwikkeld.